728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Carreteres tallades per l’incendi forestal de Llutxet

Carreteres tallades per l’incendi forestal de Llutxet

L’incendi forestal de Llutxent continua actiu. A hores d’ara se superen les 2000 hectàrees cremades i s’han restringit alguns accessos de forma preventiva: CV-608, de Llutxent a Pinet, tallada a partir del punt kilomètric 3,500, CV-675, de Gandia a Simat, tallada. La CV-675 tallada des del punt kilomètric 6,200 fins a Simat de la Valldigna. Solament es permet la eixida de vehicles.

A hores d’ara s’han incrementat els mitjans per sufocar al foc, i es troben treballant un total de 600 efectius terrestres i 22 aeris, segons ha informat la Generalitat Valenciana.

Segons oficials, l’oritge de l’incendi podria haver estat causat per un raig durant la tronada seca que es va produïr ahir a la comarca de la Vall d’Albaida, i que també va causar altres xicotets conats d’incendi a Fontanars dels Alforins, a la serra de l’Ombria d’Ontinyent.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat acull una jornada al voltant de la Xylella fastijosa

L’acció formativa, que se celebrava aquest dimarts, estava dirigida a tècnics, agricultors i viveristes