30/05/2024 - 15:43
Més

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray s’omplirà de gom a gom aquest divendres per a rebre a la recent guanyadora del Goya a la millor actriu, Malena Alterio i l’actor David Llorente amb la representació de l’espectacle “Los amigos de ellos dos”. Les més de 500 entrades que havien eixit a la venda online a platea i amfiteatre s’han esgotat, restant sols 30 entrades de venda exclusiva en taquilla, a les que es podrà accedir des d’una hora abans de la representació.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que aquesta obra “és una de les principals cites en la programació cultural municipal, que està tenint una molt bona acollida. L’objectiu que tenim des de l’Ajuntament quan plantegem estes programacions és aconseguir mobilitzar al públic perquè ens acompanye i fomentar així la cultura, el que puguem estar orgullosos d’estar aconseguint”.

  Borrell recordava que després de les bones entrades registrades als espectacles de Carles Sans (ex-Tricicle) i el cantant Rafa Sánchez, líder del grup musical La Unión, “esgotar les entrades per a esta representació és anar un pas més enllà en el treball per fer de la cultura un pol d’atracció i dinamització per a la ciutat”. L’edil posava de relleu que “les persones que encara vullguen assistir encara tenen una oportunitat, perquè una xicoteta part de les entrades, en concret 30, només es poden vendre en taquilla, i estaran disponibles aquest divendres a les 19:00 hores, una hora abans de que començe l’espectacle.

  En “Los amigos de ellos dos” dues parelles amigues es troben a sopar tots els dijous des de fa més de dotze anys. Nicolás (David Lorente) i Liza (Malena Alterio) arriben al restaurant, però els seus amics no. Els minuts passen i la demora dels amics els comença a preocupar. L’obra, dirigida per Daniel Veronese, reflexiona en clau d’humor sobre com percebem el lloc que ocupem a la societat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -