13/07/2024 - 12:54
Més

  Les ambaixades i la desfilada final conclouen les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

  Altres notícies

  Les ambaixades i la desfilada final, serveixen de cloenda aquest dilluns a la “Setmana Gran” de les festes  de Moros i Cristians d’Ontinyent, i a les activitats organitzades a la ciutat tant per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia com per l’Ajuntament d’Ontinyent.

  Després de la missa concelebrada a les 10:00 hores la Parròquia de Sant Carles, davant la imatge del Santíssim Crist de l’Agonia, el so dels arcabussos precedia a les 12:00 a l’ambaixada mora, després de la qual es produïa la tradicional batalla que conclou amb la derrota dels cristians. Els guerrers de la creu recuperaven el castell de festes de vesprada, després d’escoltar-se els versos de Joaquín José Cervino i imposar-se la creu a la mitja lluna a una nova batalla.

  Una volta finalitzada l’ambaixada cristiana tenia lloc una desfilada final que marcava la fi dels intensos dies de la “Setmana Gran”, però no oficialment de les festes, que no es donaran per tancades fins diumenge 9 de setembre, quan tindrà lloc la pujada de la imatge del Crist de l’Agonia fins la seua Ermita de Santa Anna.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -