21/04/2024 - 16:23
Més

  La Fira de Sant Jaume ompli de vida i festa el mes de juliol a Albaida

  Altres notícies

  La Fira de Sant Jaume donarà el tret d’inici el proper 20 de juliol a les 20:30h de la mà del Grup de Danses “La Vall” d’Albaida i el grup de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” d’Albaida, on es procedirà a la tradicional tallada de cinta a càrrec de les regines i alcalde d’Albaida, quedant inaugurada oficialment la Fira de Sant Jaume 2017. Les atraccions estaran obertes del dijous dia 20 al dilluns 24 de juliol en horari de 19 hores fins la nit a l’avinguda de la Fira i a l’esplanada de la Font de la Vila.

  El seu programa d’actes, enguany comprés des del 8 fins al 25 de juliol, compta amb diverses activitats per a tot tipus de públic. En el que respecta a la música, podrem gaudir de concerts de grups amb renom, com són La Década Prodigiosa i Los Inhumanos, tot un homenatge a la música dels vuitanta. També podrem disfrutar del concert commemoratiu del 50ª Aniversari de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres «Carmina Burana», així com de l’espectacle de dansa contemporània «Soulseeker» d’A3DANZA, concerts i festivals de bandes de música i del “JAZZBAIDA 2017” VI Festival de Jazz i altres Músiques.

  Per descomptat, per a amenitzar les nits d’estiu, comptarem amb el cinema a la fresca. També hi haurà espai per als esports, amb el campionat de motociclisme; per a la diversió, amb un parc aquàtic & tobogan; així com per a l’entreteniment amb espectacles com els monòlegs d’Olla Xunta Teatre, l’Aplec de Danses amb el GRUP DE DANSES “LA VALL” D’ALBAIDA i la Rondalla “la Rebolikà” de Muro, teatre al ras de la mà del Grup de Teatre «La Inestable» d’Albaida i l’espectacle «LEA», una actuació que mescla teatre i circ.

  Des de l’ajuntament s’anima a eixir al carrer i gaudir de l’àmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que es desplegaran durant la Fira de Sant Jaume 2017.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -