Els Monstres Valencians d’Albaida col·laboren amb la Federació de Bancs d’Aliments

0

Per quart any consecutiu, Albaida va rebre la visita dels Monstres valencians. Enguany, la llegenda del Caro ha sigut la protagonista. 360 participants, dividits en grups de familiars cohabitants i distribuïts escalonadament durant més de 3 hores, van acudir al Clos de la Vila i jardins del Palau dels Milà i Aragó per afanyar-se en recuperar el ramat de cabres del Caro i per descobrir on s’amagava el seu gatet.

Els Monstres valencians es una activitat, emmarcada en la vespra de Tots Sants, que organitza el Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA) dins del projecte “Espanta la Por” de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia (L’Etno). Es tracta d’una iniciativa per recuperar l’imaginari valencià i apropar-lo, amb l’ajuda de representacions teatrals i material didàctic, a les generacions més joves.

Atenent la situació econòmica per la qual estan passant moltes persones en aquests temps, des del MITA s’ha decidit entregar la recaptació de les entrades dels Monstres Valencians íntegrament a la Federació de Bancs d’Aliments i participar així a la campanya “la Gran Recollida d’Aliments 2020” que s’està portant a terme fins al 22 de novembre. En 2019 es recolliren més de 21 milions de kg d’aliments i participaren 121.000 voluntaris.

Publicitat