IniciVall d'AlbaidaAlbaidaLes obres per al nou centre de dia d'Albaida es preveuen començar...

Les obres per al nou centre de dia d’Albaida es preveuen començar abans de l’estiu

La Conselleria d’Igualtat ha acceptat el projecte del centre de dia d’Albaida presentat en el Pla Convivint i el departament que dirigeix la consellera Mónica Oltra ja ha delegat les obres a l’ajuntament que s’han anunciant durant aquest cap de setmana, perquè inicie el procés de construcció.

El centre de dia de majors d’Albaida es projecta a la urbanització La Torre, una zona d’expansió de la localitat, que es troba dins del nucli urbà.Es tracta d’una parcel·la de propietat municipal, la qual cosa permet agilitar també la construcció per als pròxims mesos. Disposa d’uns 2.000 metres quadrats per a albergar l’immoble de nova planta que atendrà persones majors d’Albaida i de municipis pròxims, majoritàriament malalts d’Alzheimer, però també usuaris amb altres demències.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular