Ontinyent promourà un “Black Friday” orientat al consum en el comerç local

0

Ontinyent promourà un “Black Friday” orientat al consum en el comerç local amb la campanya “Un futur menys black”, impulsada per la Confederació Confecomerç CV, de la qual participa IN Comerços i Serveis. La iniciativa, que es posarà en marxa del 16 al 29 de novembre, i que compta amb el suport a nivell local de l’Ajuntament d’Ontinyent, servirà per a sortejar 15.000 euros en premis a la Comunitat Valenciana (un premi de 1000€ i 20 premis de 200€ per cada província), als quals e el cas d’Ontinyent, se sumaran 10 premis de 50€ que es podran convertir en 100€ si la compra s’ha pagat amb targeta de Caixa Ontinyent i 150€ si s’ha pagat a través de l’aplicació de Caixa Ontinyent.

El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, destacava la importància de “dinamitzar les compres en els comerços i serveis d’Ontinyent en aquests temps difícils amb iniciatives com aquesta, que tindran sempre el suport municipal. Animem a la ciutadania a fer un consum responsable, perquè el comerç local contribueix a generar ocupació i activitat econòmica en el nostre entorn”, manifestava.

La presidenta d’In Comerços i Serveis, Mª José Alambra, explicava que “l’objectiu és “fidelitzar clients, conscienciar de la importància de comprar en el xicotet comerç local i que en moments de gran consum com el Black Friday facen les seues compres ací, i que comencen ja a realitzar les seues compres de nadal. En els nostres comerços es podrà trobar descomptes i promocions especials amb motiu del Black Friday, però aquesta campanya és un atractiu extra”, assenyalava.

Per a participar només serà necessari haver comprat durant aquests dies en els comerços i serveis In una compra superior a 10€. Per a participar en el sorteig local, en utilitzar la targeta +In s’acumulen automàticament les participacions per al sorteig, que es realitzarà el dia 30; mentre que per a participar en el sorteig autonòmic serà necessari entrar a la plataforma comerciopromos.es, emplenar les dades i pujar una foto d’un tiquet de compra. Els premis es consumiran de l’1 al 6 de desembre.

Publicitat