22/02/2024 - 3:02
Més

  Suport institucional a les empreses d’Ontinyent de la fira Home Textiles Premium

  Altres notícies

  Els regidors de Territori i Política Económica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris i Pablo Úbeda, acudien aquest dijous a la fira Home Textiles Premium de Madrid per donar suport a les empreses ontinyentines allí presents.

  Els regidors van conversar amb els empresaris reunits a Madrid i va visitar els stands ontinyentins presents a Home Textiles Premium, que han duplicat la seua presencia respecte a l’edició anterior. Úbeda i Peris expressaven el suport del Govern d’Ontinyent “a un sector que és un dels principals motors de la nostra economia, i que després d’una època complexa està apostant cada dia més pel disseny i la innovació. En un moment clau com aquest, l’Ajuntament vol donar suport a la competitivitat de les empreses, i per a això estem impulsant diferents accions a través del III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació de les que es pot beneficiar el sector tèxtil”, manifestaven.

  Entre estes accions hi ha mesures fiscals com la bonificació de l’IBI per a la creació de llocs de treball indefinits, de les que enguany s’han beneficiat majoritàriament empreses tèxtils; els avanços en el “Pla de millores de Polígons Industrials 2016-2017”; o altres accions com una línia de microcrèdits amb la col·laboració de Caixa Ontinyent; una línia de finançament per a empreses que vullguen renovar equipaments; ajudes a empreses per difondre les seues accions en fires o la nova Oficina de l’Emprenedor. A més, l’Ajuntament d’Ontinyent, conjuntament amb  el d’Alcoi, l’IES Cotes Baixes i ATEVAL estan treballant junts per impulsar la formació professional vinculada al tèxtil.

  Peris i Úbeda van coincidir en la fira amb la Directora de l’IVACE, Julia Company, la diputada nacional, Patricia Blanquer, l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, i el regidor d’Innovació alcoià Manolo Gomicia, destacant tant ells i elles com els representants de les empreses el “positiu ambient” de l’edició d’enguany de Home Textiles Premium.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -