30/05/2024 - 15:20
Més

  El Magnànim publica les actes del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La publicació de les actes del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, celebrat a l’abril de 2022 a Castelló de Rugat, es presenta com una finestra oberta als desafiaments i oportunitats de la comarca en un futur pròxim. L’editorial de la Diputació de València, l’Institució Alfons el Magnànim, ha reunit en un volum 36 treballs d’investigació que cobreixen un espectre ampli de temes: des del medi ambient, l’agricultura i la sostenibilitat, fins a la sanitat pública, l’esport, els serveis socials, l’art, la història, el patrimoni cultural immaterial i arquitectònic, l’educació, la música, la llengua, la literatura, el turisme, el despoblament, la globalització, la indústria i el canvi climàtic.

  El congrés, que va portar per lema ‘La Vall d’Albaida [co]marca de futur’, va oferir una plataforma per a la discussió i reflexió sobre com construir la Vall d’Albaida del futur, donant importància a temes que afecten directament la vida quotidiana dels seus habitants i el desenvolupament regional. Coordinat per Josep Albinyana i Josep García, el volum es converteix en una peça clau per a entendre les dinàmiques actuals i futures de la Vall d’Albaida.

  Aquesta publicació es presentarà oficialment el divendres 17 de maig a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal de Castelló de Rugat. L’acte comptarà amb la presència de Natàlia Enguix, vicepresidenta primera de la Diputació de València; Ismael Sanvíctor, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida; Vicenta Boscà, alcaldessa de Castelló de Rugat; i Joan J. Torró, president de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -