30/05/2024 - 15:04
Més

  El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

  Altres notícies

  El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat del certificat de compatibilitat urbanística que facilita la construcció d’una planta de biogàs al municipi, la qual es considera contrària als interessos dels ciutadans.

  La petició ve després de l’incompliment del govern local, format per PSOE i Compromís, de tractar aquesta qüestió en el ple ordinari de març. La portaveu del PP, Luci Bataller, expressa la frustració del seu partit davant la falta d’acció, ressaltant la importància crítica d’aquest tema per al benestar del poble. Segons Bataller, l’equip de govern actual ha fallat en reflectir el clar rebuig de la comunitat cap a la instal·lació de la planta, malgrat haver promès un tractament urgent de l’assumpte.

  L’acció del PP busca impugnar el certificat de compatibilitat que va ser atorgat a l’empresa Bioenergía Els Vents, S.L., afirmant que promou interessos empresarials en detriment dels de la comunitat. Bataller critica el suport inicial del consistori al projecte i la subseqüent inactivitat, tot assenyalant que sense l’aprovació del govern local, la situació actual no hauria sorgit.

  A més, el moviment en contra de la planta ha crescut substancialment, amb més de mil al·legacions presentades i prop de 5.000 firmes recollides. La portaveu popular subratlla que el ple extraordinari és essencial per rectificar els errors i pressionar per accions més contundents contra el projecte de la planta de biogàs, que segons ella, “pot canviar la forma de viure al poble.”

  Des del PP d’Aielo, es reafirma el compromís de defensar els interessos dels ciutadans i de continuar la lluita fins que l’ajuntament adopte una posició fermament contrària a la planta, cosa que Bataller espera que es reflectisca en el ple amb el suport unànime de tots els grups polítics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -