30/05/2024 - 14:38
Més

  Els Socialistes de la Vall d’Albaida reclamen reforços per al cos de bombers forestals

  Altres notícies

  El grup socialista a la Vall d’Albaida ha presentat mocions als ajuntaments de la comarca sol·licitant a la Conselleria de Justícia i Interior que implemente mesures urgents per a completar les unitats de reforç del cos de bombers forestals. Aquesta acció busca no sols omplir les places vacants, sinó també garantir que la Vall d’Albaida compte amb una unitat de reforç especialitzada en incendis forestals.

  Durant l’any passat, la Comunitat Valenciana ha sofert greus incendis, com els de Vilanova de la Reina i Montitxelvo, que van cremar milers d’hectàrees i van afectar diversos municipis. Aquests esdeveniments destaquen la necessitat d’un major suport en la lluita contra incendis forestals, especialment davant l’augment d’un 65% d’incendis als primers mesos de 2024 comparat amb el mateix període de l’any anterior.

  Els Socialistes també han criticat la falta de planificació i recursos, destacant una retallada de 14 milions d’euros i el fet que el 42% de les places de reforç previstes estan vacants. Això evidencia una manca de preparació per part del Consell de Mazón, segons les denúncies dels socialistes.

  A més, el partit exigeix que es garantisca que tots els parcs de bombers compten amb els recursos materials i personals necessaris per a oferir una resposta eficaç davant qualsevol emergència, així com el compliment de la normativa laboral respectant el descans dels treballadors.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -