29/05/2023 - 0:26
Més
  IniciEconomiaEl mercat del dilluns torna al Barranquet

  El mercat del dilluns torna al Barranquet

  Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de la Coronació on seguiran complint-se totes les mesures higièniques i sanitàries per protegir tant a compradors com venedors.

  El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, recordava que “quan vam traslladar el mercat al recinte firal ja vam anunciar que era un canvi temporal propiciat pels requeriments marcats per l’autoritat sanitària” i incidia que “ha sigut ara amb l’actualització de les normes i recomanacions de la Generalitat Valenciana per a este tipus de mercats quan hem pogut recuperar el lloc habitual”. L’horari serà l’habitual, de 8:00 a 14:00 hores, i continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta per accedir al recinte.

  Altra novetat destacada és la tornada de la pilota valenciana als carrers d’Ontinyent. En aquest sentit, la primera partida tindrà lloc al carrer de l’Altet de Sant Joan aquest dissabte 4 de juliol a partir de les 16:00h. Es permetrà l’assistència de públic amb un 75% d’aforament i amb l’obligatorietat d’ús de mascareta.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava la importància de recuperar aquestes partides organitzades pel Club de Pilota d’Ontinyent perquè “és essencial cuidar el nostre esport i poder tornar-lo a gaudir als carrers de la ciutat perquè els ontinyentins i ontinyentines puguen conèixer-lo de primera mà. L’Ajuntament continuarà fomentant la pilota junt al club local perquè el nostre esport autòcton tinga la importància que es mereix”, incidia el regidor.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit