30/05/2024 - 14:04
Més

  Bocairent celebra la primavera amb un complet calendari d’activitats culturals i festives

  Altres notícies

  Bocairent es prepara per a un maig ple d’activitats culturals i festives que prometen animar tant residents com visitants. Des de festes tradicionals fins a cursos d’empoderament juvenil i exposicions d’art, la localitat ofereix una àmplia varietat d’opcions per a tots els gustos i edats.

  Una de les joies de la corona d’aquest mes serà la Festa de Sant Jaume, que tindrà lloc a l’Ermita de Sant Jaume amb la col·laboració de la Comissió de Sant Jaume i l’Ajuntament de Bocairent. A més, el curs sobre empoderament juvenil i participació pública en polítiques de canvi climàtic, organitzat pel projecte europeu CERV, es realitzarà els dies 10 i 11 de maig, destacant l’implicació de la joventut en temes d’importància global.

  Les ajudes a la rehabilitació d’immobles particulars del Barri Medieval també estan en marxa, amb una convocatòria completa disponible en la web de l’ajuntament, reforçant l’aposta per la conservació del patrimoni històric. Paral·lelament, l’Associació Fotogràfica de Bocairent obrirà la seva exposició “Bocairent ahir i a l’actualitat” el dia 9 de maig, oferint una mirada retrospectiva i contemporània a la ciutat.

  Pel que fa a literatura, el llibre d’Enrique Amat Casares, “Las propinas de Dios”, serà presentat el dia 10, marcant el 40è aniversari de la Peña Taurina Esplá. Aquesta és una oportunitat perfecta per als amants de la lectura i la tauromàquia de descobrir més sobre la cultura local.

  En l’àmbit de la joventut, l’activitat Concilia a l’Espai Jove oferirà diverses sessions com “Experiment Mickei i els seus amics + Bingo Rompe Ralph!”, dirigides a nens i nenes nascuts entre 2012 i 2020, promocionant l’aprenentatge i la diversió en un entorn segur i educatiu.

  Finalment, la celebració de la Festa del Barri de la Santa Creu, organitzada per la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora i l’Ajuntament de Bocairent, subratlla l’arrelament de les tradicions locals i la importància de la comunitat en la vida diària del municipi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -