12/06/2024 - 19:55
Més

  Beneficis i expansió a Caixa Ontinyent: Un any de rècords i creixement sostenible

  Altres notícies

  Caixa Ontinyent ha tancat l’any 2023 amb resultats rècord, reflectint un creixement impressionant en benefici i expansió, segons s’ha reportat en el document recent publicat per l’entitat. Els comptes anuals revelen un benefici abans d’impostos de 135 milions d’euros, marcant un augment de l’1143% respecte a l’any anterior, amb un benefici net de 97 milions d’euros després d’impostos, un 498% més que l’any 2022.

  A més de la destacada millora financera, Caixa Ontinyent ha posat en marxa una sèrie d’iniciatives clau per a 2023 que inclouen l’expansió geogràfica amb noves oficines a Alacant ciutat i Paterna, i una profunda aposta per la transició digital. Aquestes accions es complementen amb un renovat compromís amb la sostenibilitat, no només dins de la cultura de l’empresa sinó també en l’activitat financera, amb un enfocament particular en la contribució al benestar comunitari.

  El pla de distribució dels beneficis per aquest any permetrà a la Caixa incrementar el seu nivell de capitalització, destinant 85 milions d’euros a reserves, i potenciar les accions de l’obra social amb 11 milions d’euros. El programa de l’obra social per al 2024 inclou un pressupost de 15 milions d’euros per a continuar suportant diversos projectes educatius, culturals, i assistencials.

  José Pla, President de Caixa Ontinyent, ha destacat el doble èxit de l’entitat tant en l’aspecte econòmic com social, indicant que els resultats obtinguts són una prova de l’eficàcia del model d’acció de la Caixa i de la seua capacitat per estendre aquest model a altres zones de la Comunitat Valenciana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -