12/04/2024 - 12:23
Més

  ASELEC organitza un curs sobre manteniment per al sector elèctric a la seu de COEVAL

  Altres notícies

  La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), acollirà una acció formativa organitzada per FEMEVAL/ASELEC i inclosa en el Pla Formatiu específic per al sector elèctric sobre manteniment i revisió de locals de pública concurrència, amb inici el 25 de setembre i amb una durada de 16 hores, ja que s’estendrà fins al 4 d’octubre, els dilluns i dimecres de 16 a 20 hores en la seu de COEVAL.

  Des de l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC) s’entén que la seguretat no acaba amb la posada en servei de les instal·lacions, sinó que exigeix que es mantinga durant tota la seua vida útil, motiu pel qual els titulars han d’escometre intervencions preventives basades en la realització d’una adequada conservació o manteniment. Els seus titulars han de mantenir en bon estat les instal·lacions elèctriques de baixa tensió, amb l’obligació de comprovar el seu funcionament i conservació, mitjançant la realització de revisions periòdiques, així com disposar del manteniment adequat.

  El curs està dirigit a instal·ladors i mantenidors elèctrics, encarregats/des de manteniment, empresaris/àries, gerents, i els seus objectius són que una vegada acabat el curs l’alumne siga capaç de desenvolupar treballs com a especialista en manteniment preventiu i correctiu, tant en instal·lacions públiques com en privades, garantint al client la tranquil·litat d’estar al corrent de les normes i disposicions vigents, la seguretat en el seu ús i la qualitat d’aquestes, així com gestionar eficaçment la documentació generada.

  És un curs de formació bonificada, deduïble de la Seguretat Social sobre la base del crèdit disponible de l’empresa per a participants en Règim General.

  Poden obtenir qualsevol informació relativa als continguts, preus i inscripció del curs a través del correu formacion@femeval.com o en el telèfon de FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) 96 371 97 61.

  Amb la realització d’aquesta acció formativa d’ASELEC en la seu de COEVAL es dóna continuïtat a la intensa col·laboració que des de fa anys mantenen ASELEC i COEVAL, l’objecte dels quals és facilitar acostant als seus associats d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i comarques veïnes formació i informació directa sempre que es precise, sobre qüestions i novetats d’interés que tenen relació amb el sector.

  Font: COEVAL

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -