La junta directiva de COEVAL es reuneix a Agullent

0

La Junta Directiva de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) encapçalada pel seu President Javier Cabedo s’ha reunit a Agullent, concretament en el Saló de Plens del Ajuntament d´Agullent, reunió a la qual ha sigut convidat i en la qual ha participat l’Alcalde de la població ,Jesús Pla , i a la qual han assistit també empresaris d’Agullent.

El President de COEVAL en la seua presa de possessió va avançar amb un dels seus objectius del seu mandat com és comarcalizar COEVAL i prova d’açò va ser la celebració de la primera reunió de la nova Junta Directiva de COEVAL en l´Olleria, i ara aquesta nova reunió de la Junta Directiva que s’ha dut a terme en Agullent.

El President de COEVAL ha agraït a l’Alcalde d’Agullent les facilitats donades per a poder celebrar la Junta Directiva de COEVAL a Agullent. Jesús Pla, Alcalde d’Agullent, per la seua banda va posar en valor la importància que té el que una associació empresarial tan representativa en la Vall d´Albaida com COEVAL est apostant i fomentant amb fets com aquest per la seua comarcalització i per la vertebració de la Vall d´Albaida.

Entre els assumptes més destacats tractats en la mateixa cal citar que COEVAL representarà i defensarà els interessos de les seues empreses associades en la Vall d´Albaida en les diferents Comissions de Treball que la patronal autonòmica CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana) que ha engegat i que aborda a nivell autonòmic i empresarial temes tan importants com la indústria, l’energia, el desenvolupament sostenible, el comerç, la innovació, la internacionalització, les infraestructures, la logística, les relacions laborals, el empreniment, la col·laboració públic-privada o la responsabilitat social empresarial entre altres.

Amb açò compleix amb un dels seus objectius fundacionals: ser la veu a València de les empreses implantades territorialment en la Vall d´Albaida en taules empresarials d’àmbit autonòmic on es
tracten temes que poden afectar-los directament en la seua activitat econòmica.