30/05/2024 - 14:02
Més

  Ontinyent dedica un carrer a l’empresari Luis Martínez en reconeixement a la seua contribució a la cultura i l’hostaleria local

  Altres notícies

  La ciutat d’Ontinyent ha rendit un emotiu homenatge a Luis Martínez, un destacat empresari del sector de l’oci i l’hostaleria, en un acte celebrat aquest dimecres. En reconeixement a la seua influència i contribució en l’àmbit cultural i d’entreteniment de la ciutat, un carrer del barri de Sant Josep ha estat batejat com el “Carrer de Luis Martínez”. L’acte, que coincideix amb el que hauria sigut el seu 68é aniversari, s’emmarca dins de les activitats del Festival de Primavera d’Ontinyent.

  L’alcalde Jorge Rodríguez, junt amb regidors i familiars de Luis Martínez, va destacar durant la cerimònia la importància de l’empremta deixada per l’empresari, no sols en l’hostaleria sinó també en la promoció de nombrosos esdeveniments culturals que han enriquit la vida de la ciutat. Rodríguez va assenyalar: “És poc habitual fer homenatge a un empresari de l’oci, però Luis era molt més que això”.

  El nou Carrer de Luis Martínez, situat entre el carrer Músic Vert i el passeig de les Germanies, reflecteix el llegat d’un home que va contribuir significativament a transformar l’oci nocturn i l’ambient cultural d’Ontinyent. L’associació d’hostelers AHVAL, de la qual Martínez va ser impulsor, va proposar aquest homenatge, que va ser aprovat per unanimitat per tota la corporació municipal.

  Luis, el fill de l’empresari, i Lluis Muñoz, un col·laborador i amic proper, van compartir paraules de record i agraïment durant l’acte, que va incloure també una actuació musical a càrrec del grup “Soulomonics”, aportant un toc festiu a l’homenatge.

  Amb aquest gest, Ontinyent reafirma el seu compromís amb el reconeixement dels seus ciutadans més destacats i l’impuls a la continuació del seu llegat cultural.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -