30/05/2024 - 14:24
Més

  Projectes viaris a Ontinyent i la Vall d’Albaida: Detalls de les noves millores que transformaran la comarca

  Altres notícies

  La Diputació de València ha anunciat una inversió de més de 7 milions d’euros en les carreteres d’Ontinyent i la Vall d’Albaida, amb l’objectiu de millorar la connectivitat entre municipis i combatre la despoblació de la comarca. Les vicepresidentes Natàlia Enguix i Reme Mazzolari han fet un recorregut pel lloc d’actuació, destacant els beneficis que aquestes obres aportaran tant en seguretat viària com en el desenvolupament econòmic i social de la zona.

  Detalls de les Actuacions Previstes

  Les intervencions, que començaran de manera imminent, inclouen millores significatives en diverses carreteres clau:

  • CV-688 (Ontinyent – Fontanars): Es rehabilitarà aquest tram amb una inversió que contempla la pavimentació i millora del drenatge, així com la instal·lació de col·lectors i construcció de cunetes de seguretat.
  • CV-655 (Fontanars – Pou Clar d’Ontinyent): S’ampliarà la plataforma i es millorarà el pas superior del barranc de la Berberana per facilitar la circulació segura de vehicles pesants.
  • CV-622 (Beniatjar): La segona fase de millora d’aquesta carretera ja està aprovada, amb una partida prevista de tres milions d’euros per al pressupost de 2025, que inclourà millores en l’accés al municipi.

  Aquestes actuacions no només milloraran la seguretat viària sinó que també promouran el desenvolupament econòmic, afavorint el turisme i l’establiment de noves famílies a la comarca, segons ha indicat la vicepresidenta Enguix.

  Impacte Esperat de les Inversions

  L’impacte d’aquestes inversions es projecta com a transformador per a la Vall d’Albaida, una comarca que ha patit històricament una falta d’infraestructures adequades. Amb l’objectiu de convertir aquests municipis en llocs òptims per al desenvolupament de projectes de vida, la Diputació espera no només millorar les connexions entre els municipis sinó també ajudar a fixar la població a la zona.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -