Oberta la convocatòria per al I Concurs de Foment de la creació d’empreses d’Economia Social

0

El Centre Públic de Formació Professional la Costera, l’Ajuntament de Xàtiva i Caixa Ontinyent, han presentat hui la convocatòria del I Concurs de Foment de la creació d’empreses d’Economia Social dirigit a l’alumnat del centre educatiu.

L’objectiu és motivar la creació d’empreses en la comarca sustentades en els valors de l’economia social a partir de projectes d’empresa, realitzats pels alumnes del centre, amb idees creatives, innovadores i sostenibles.

A l’acte de presentació han assistit la Regidora d’Educació, Amor Amorós, la Directora del Centre Educatiu la Costera, Lidón Ahullana, i el Director de Caixa Ontinyent en la Costera, Vicente Vidal.

Des de Caixa Ontinyent, Vicente Vidal ha destacat que es tracta d’una iniciativa il·lusionant, de la que segur que ixen bons projectes. “Recolzem l’emprenedorisme, perquè permet als estudiants posar en pràctica els coneixements adquirits i és una bona forma d’accedir al mercat laboral, i a més es tracta de projectes amb valors d’economia social” ha afegit.

 Premis

S’atorgaran dos premis, un primer de 2.000 euros aportats per Caixa Ontinyent a través de la seua Obra Social, i un segon de 1.500 euros aportats per l’Ajuntament de Xàtiva, que hauran de ser destinats a la constitució formal i posada en marxa de l’empresa.

Es valorarà el caràcter innovador del projecte, el nivell de desenvolupament, la seua adequació als principis d’economia social, la viabilitat econòmica, financera i tècnica, sostenibilitat, el nivell d’implicació, que siguen socialment responsables i que existisca coherència general del pla d’empresa. Els alumnes interessats podran presentar els seus projectes fins al 20 de setembre i serà al novembre quan es coneguen els guanyadors.

Caixa Ontinyent invertirà enguany, a través de la seua obra social, 862.000 euros, dels que una part important es destinaran a Educació i Innovació. En 2014, 230.000 persones van ser les beneficiàries directes de l’obra social de l’entitat, una actuació que ha possibilitat el desenvolupament de 192 activitats en les comarques centrals valencianes i el manteniment de 194 llocs de treball estable i directe.

Publicitat