La regidora de consum alerta sobre males pràctiques de comercials de gas i electricitat

La regidora de consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Matilde Francès, ha alertat a la ciutadania de les males pràctiques en la atenció al client per part de comercials d’empreses de gas natural i electricitat. Estes empreses utilitzen el servei telefònic d’atenció al client per a comunicar promocions i ofertes comercials al consumidor durant la cridada, motiu que ha provocat un important augment de les consultes i reclamacions a l’oficina Municipal del Consumidor (OMIC).

Matilde Francès considera primordial reforçar la supervisió dels serveis d’atenció al client perquè “és un dret dels consumidors poder dirigir-se a l’empresa per donar la seua opinió”. Arrel de açò la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha elaborat recentment un Catàleg de Bones Pràctiques d’Atenció al Client dirigit a les empreses comercialitzadores energètiques. Aquest catàleg pretén acabar amb pràctiques com la tarificació addicional de les cridades telefòniques o amb el no lliurament de justificants al realitzar una reclamació, a la vegada que promoure la compensació econòmica o la avaluació interna des de l’empresa de l’atenció al consumidor.

Per tot això, la CNMC continuarà supervisant periòdicament aquestes males pràctiques, per tal de posar-li fi. La regidora de consum, recomana als ciutadans que reclamen davant aquests casos i que s’informen al voltant de com actuar en la Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ubicada al Carrer Maians, 19, baix, d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …