22/06/2024 - 20:45
Més

  Una nova campanya d’animació comercial a Ontinyent permetrà comprar més amb menys diners

  Altres notícies

  Una nova campanya de dinamització comercial permetrà comprar més amb menys diners en Ontinyent. Es tracta de “Xecs In”, una acció organitzada per l’Associació Comerç IN amb la col·laboració de la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent, que era presentada hui per l’alcalde i president de la corporació valenciana, Jorge Rodríguez, i la Secretària de l Comerç IN, Mª José Alhambra.

  Amb “Xecs In”, des de hui i fins al 30 de novembre, es posen a la venda 300 Xecs-In per valor de 50 euros, pels quals els compradors pagaran 40 euros, una nova col·laboració públic-privada amb la que l’alcalde destacava que “treballem colze a colze els comerços i les administracions perquè les famílies puguen obtenir més beneficis a les seues compres, i a la vegada ajudar a potenciar el comerç d’Ontinyent”.

  Mª José Alhambra, secretaria de Comerç IN, explicava que des de hui mateix qualsevol persona podrà anar a la seu de l’associació o a algú dels més de 40 comerços adherits a la campanya i comprar per 40 euros un xec per valor de 50, és a dir, es regalaran 10 euros. Cal destacar que només hi ha 300 Xecs-In a la venda i només seran vàlids fins al 30 de novembre. Alhambra incidia en el fet que amb les altes temperatures que s’han registrat al mes d’octubre el sector de la moda i la sabateria s’ha vist afectat notablement, “per això volem impulsar el comerç local, durant el mes de novembre, amb aquesta acció que ja ha funcionat positivament en altres ciutats com Bilbao o Victoria”.

  Des de Comerç IN tenien paraules d’agraïment per a l’Ajuntament i l’Alcalde “per la seua col·laboració i suport constant”. Per la seua banda, el primer edil ressaltava la gran capacitat innovadora d’aquesta associació que ha contribuït a fer d’Ontinyent un referent en dinamització comercial.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -