La diana del dissabte puja a la Vila amb els Benimerins

La comparsa Benimerins d’Ontinyent ha decidit tornar a passar pel barri de La Vila durant la diana del dissabte 22 d’agost amb motiu de la Capitania, d’aquesta manera la festa tornara a pujar al barri medieval de la ciutat.

En finalitzar la desfilada als peus del Castell de la Plaça Major, al voltant de les 8:45 s’iniciara el camí cap a la Vila, passant pels carrers Roses, Trinitat, Sant Pere, l’Església, plaça de la Vila, Mirador per finalitzar en la Font de la Bola.

Durant la passada setmana, el president de la comparsa, Paco Penadés va visitar el barri per informar els veïns, donant pas a tornar a omplir de gent els carrers quan antigament passaven pel nucli històric.

En paraules de Penadés “l’acollida d’aquesta iniciativa pels veïns ha estat molt positiva, i des de la comparsa Benimerins esperem que no sols la gent resident isca al carrer, sinó que tota la ciutat s’anime a participar d’aquesta experiència que faça tornar la festa moro cristiana al barri de La Vila”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Confirmada la suspensió de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2020

Segons ha comunicat el president de festers a la roda de premsa realitzada aquest matí …