Jorge Rodríguez i Mónica Oltra avancen en la posada en marxa de la residència de discapacitats

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha rebut al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, en el palau de Valeriola, per a coordinar accions en Benestar Social entre ambdues administracions. A l’encontre, al qual també ha estat present el Coordinador de Política Social de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, s’ha parlat al voltant de l’obertura de la residència de discapacitats d’Ontinyent, que tant Oltra com Rodríguez han coincidit en destacar entre els objectius prioritaris en esta matèria.

Segons recordaven, la residència està acabada des de 2010 però no estava equipada per a la seua posada en funcionament. La Conselleria està pendent de la cessió d’ús para per part de la propietària, Caixa Ontinyent, perquè es puga habilitar com a centre residencial per al municipi i la comarca.

Oltra ha incidit que per a aquest Govern “preval l’autonomia personal enfront de la dependència però quan és necessari, com l’és aquesta residència de discapacitats, volem que s’habilite i es pose ne marxa els pròxims mesos”. Rodríguez, president provincial i al seu torn alcalde d’Ontinyent, ha explicat que “aquesta residència ha d’atendre a 40 persones amb discapacitat elevada i donarà solució a l’atenció qualificada que precisen i millorarà la qualitat de vida de les seues famílies”.

“Per a un municipi com Ontinyent que ha apostat tan seriosament per les polítiques socials i les polítiques d’autonomia orientades a la promoció de la inclusió social és important que la vicepresidenta de la Generalitat haja entès com una prioritat l’estancament de la residència i que s’accelere la seua adequació i obertura”, ha conclòs Jorge Rodríguez.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix recorda que l’Alcalde va convocar dilluns el Pacte per la Sanitat i creu fora de lloc una convocatòria partidista

La Vall Ens Uneix ha recordat que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va anunciar este dilluns …