12/04/2024 - 13:03
Més

  El Castell de Focs Artificials d’Ontinyent es dispararà des del recinte firal i inclourà figures en 3D

  Altres notícies

  La disparada del Castell Pirotècnic de Festes de Moros i Cristians d´Ontinyent d’enguany tindrà lloc des del recinte firal i inclourà figures en 3D. L’Ajuntament d’Ontinyent ha considerat el recinte firal com el lloc idoni per a disparar el castell que s’adaptarà a la nova normativa vigent, tant forestal com tècnica (distancia respecte del públic, altura, etc), després de rebre l’assessorament tècnic de l’empresa que s’encarregarà, la Pirotècnia Aitana de Bèlgida.

  El castell, que es dispararà al voltant de les 02:00 de la matinada de dissabte a diumenge, després de la Processó de la Baixada del Crist, inclourà les tradicionals palmeres i figures de tots els colors, com cors, meduses, caretes o espirals, la majoria de elles incorporant la nova millora del 3D. El llançament pirotècnic, que tindrà una durada aproximada de entre 8 i 10 minuts, estarà dividit en conjunts ben diferenciats, amb seccions de figures, de tro o de descarregues, entre altres. El ritme es caracteritzarà per anar creixent poc a poc fins a acabar amb un so de gran intensitat que aconseguirà fer vibrar al públic.

  Pirotècnia Aitana assumeix enguany la disparada d’alguns dels principals castells de focs d’artifici de les comarques centrals, havent disparat el Castell de la Fira de Xàtiva, el de la Fira de Juliol en la Marina Real Juan Carlos I del Puerto de Valencia, el Castell de la Cavalcada de Reis d’Alcoi, sumant aquest dissabte el Castell de Moros i Cristians d´Ontinyent, que com bé destaquen des de l’empresa “es un referent per a les comarques dels voltants i suposa una gran satisfacció per a qualsevol empresa el poder encarregar-se de la seua preparació”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -