01/12/2023 - 20:19
Més

  Agullent reobri el Molí Fariner i llança per Internet les festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  Agullent reobri divendres que ve, 21 d’abril, l’emblemàtic Molí Fariner de principis del segle XV, coincidint amb l’inici de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Vicent Ferrer, l’Entrada de les quals per primera vegada serà retransmesa en directe per Internet, segons han confirmat la vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho i l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, després de mantenir una reunió en l’Ajuntament i visitar diversos paratges emblemàtics del municipi com la Font Jordana.

  Pilar Moncho ha traslladat el suport del Patronat de Turisme a reptes turístics que, com el d’Agullent enllaça patrimoni, noves tecnologies i recursos naturals que “vinculen territoris i afermen la comarcalització”. “És important comprovar sobre el territori que les inversions públiques de València Turisme contribueixen a la competitivitat turística dels municipis valencians”, ha destacat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València.

  Col·lecció museográfica i allotjament rural

  Per la seua banda, l’alcalde Jesús Pla ha explicat que els nous projectes turístics, impulsats per l’Ajuntament amb ajuda de València Turisme, inclouen la recuperació del Molí Fariner com a seu de la col·lecció museográfica permanent dedicada a l’ofici de moliner i com a allotjament rural, amb cinc habitacions, així com el llançament per Internet de les festes de Moros i Cristians, que enguany tenen a les filaes Ben-Hulem i Berenguers com a màxims protagonistes.

  València Turisme amb #festesAgullent2017

  Un dels seus actes centrals, l’Entrada, se celebrarà diumenge, 23 d’abril a partir de les 18:00, i per primera vegada serà retransmesa a través del Facebook Turisme Agullent, via facebooklive, des de la Plaça Major per a potenciar les festes agullentinas. A més, les regidories de Turisme i Festes han convocat la segona edició del Concurs Instagram de Festes de Moros i Cristians d’Agullent entre aquelles fotografies realitzades durant els dies de festes amb l’etiqueta #festesAgullent2017. Les bases íntegres es poden consultar en www.turismeagullent.com.

  “Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent són una bona oportunitat per a venir a conèixer-nos perquè integren els dos principals elements de socialització, la banda de Música i les filaes. A més, l’Ajuntament i tot el poble es bolquen en la seua setmana gran. Els bars organitzen la Ruta dels Tapes, la Junta de Festes perfila tots els actes i els festers del Crist organitzaran orquestres en el parc de la Font Jordana”, ha assegurat l’alcalde Jesús Pla.

  Font: València Turisme

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -