Ontimet ha el·laborat un informe de Previsió per al Bou en Corda 2014 d’Ontinyent, actualtizat a les 00:del 21 de Novembre de 2014.

Divendres 28 de Novembre: Acte de l’Embolà

Serà un dia de trànsit entre e el “entretemps” cap a un oratge més complicat, propi d’una gota freda. Al matí serà freüent la alternància de núvols amb alguna gota. De vesprada l’estat del cel serà més cobert i hi hauràn pluges intermitents, que en tot cas serien molt dèbils. Les temperatures baixaran lleugerament més pròpies del mes amb l’entrada del ca de setmana encara que no baixarien dels 11ºC.

Dissabte 29 de novembre: Bou en Corda

De matí l’oratge serà lleig, mantinguen la situaciò atmosférica de la vesprada del divendres, amb pluges molt dèbils i intermitents. De vesprada podria haver pluges generalitzades. Aquestes, espentades pel vent de gregal seràn quantioses. Les temperatures tindràn una oscil·lació termica entre els 13ºC i els 11ºC en la zona de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado.

Diumenge 30 de Novembre: Bou en Corda

La matinada serà plujosa i huida. El matí seguirà siguent plujós, encara que amb menys intensitat que a la vesprada del dissabte, encara que igualment serà una jornada de pluja. Les temperatures pujaran un parell de graus amb una màxima de 15ºC i 12ºC a la zona de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado.