Ontinyent es prepara per al Bou en Corda amb novetats i actes alternatius

0

Demà divendres comença la festivitat del Bou en corda que es celebra a Ontinyent en honor a la seua patrona la Puríssima. El primer acte que es celebra és l’embolà, on els emboladors del 2014 prepararan els bous per eixir al córrer, lligats amb una corda pels carrers de La Cantereria, Pont Vell, Plaça de Baix, Plaça Major, i el barri de La Vila.

Dins d’aquesta festivitat, als terrenys de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado, s’instal·laran les tradicionals Carpes del Bou. Enguany, després de 15 anys realitzant-se, s’inauguren oficialment amb el nom Les Carpes del Cou. Per aquest motiu, l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida, AHVAL ha plantejat un festival musical per a tots els públics, on per primera vegada es realitzaran concerts musicals. Divendres de vesprada s’obrirà el recinte a les 16h, amb l’actuació de DJ’s. A les 18:30h actuarà The Jam Ones Band, i en finalitzar actuaran novament DJ’s fins les 22h. Per al dissabte de vesprada, el concert serà a les 17h amb Johnny B Zero, i en finalitzar començaran els DJ’s fins les 2:00h. Ja el diumenge de vesprada, els concerts seran a càrrec de Grupo Ñ, i Graham Foster, els quals actuaran a les 16:30 i 18h respectivament, i conclourà amb l’actuació dels DJ’s des de les 19:30 fins les 23h aproximadament

Altra de les principals novetats, és l’aparició d’una plataforma que s’ha proposat oferir actes alternatius al bou en corda: Cassola Sense Corda. Aquesta plataforma es va presentar el passat 1 de novembre, amb l’objectiu de reflexionar sobre el maltractament animal, i per aquest motiu, enguany s’ha organitzat unes xarrades als instituts del Pou Clar, Jaume I i l’Estació de la ciutat. A més a més també han preparat una jornada de festa per al dissabte dia 29 al parc Mestre Ferrero, amb dinar de cassola i coques, i actuacions musicals amb Toni de l’Hostal.

 

Publicitat