Michel Aliaga, nou president de Festes d’Ontinyent

1

Michel Aliaga és el nou president de la Societat de Festers Crist de l’Agonia d’Ontinyent, així va ser decidit, en ser l’únic candidat en presentar-se a la Societat en l’últim moment abans que es tancara el plaç.

Prèviament, la societat va votar per majoria, que la marxa mora Chimo, del compositor Jose Ferrero, fora l’himne oficial de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent. A continuació, Toni Morales va fer un ampli balanç de la seua gestió dels 3 últims anys, va presentar comptes i es va emocionar durant el seu acomiadament.

Tal com manen els estatus de la Societat, la possessió es va realitzar en una assemblea extraordinària per nomenar al nou president de Festers, justament després de la dació de comptes, on ara l’actual expresident Toni Morales va explicar com havia estat la seua gestió, remarcant haver aconseguit reduir el deute de la societat de Festers amb un 50% en l’actual situació econòmica.

Posteriorment, Toni Morales ficava la insígnia d’or a Michel Aliaga, per donar-li pas a la seua presidència de la Societat de Festers. Durant la seua intervenció, Aliaga va agrair la confiança a tots aquells que li han donat suport, i va assenyalar que “vol mantenir l’honor del reconeixement de les festes d’interés turístic nacional i voler aconseguir que les festes siguen reconegudes de forma internacional” a més a més, també va assenyalar que “volem estar presents a tots els mitjans de comunicació, acudirem a les comparses i garantirem la transparència econòmica” per finalment demanar la confiança dels socis.

Per tal de poder fer la seua tasca, Michel va presentar a part del seu equip de treball: Joan Martínez (Astur), vicepresident de tan sols 23 anys. José Fco. Seguí Martínez (Contrabandista), Secretari, Rafa Sanchis Vicedo (Omeya), Tresorer, Enrique Galiana Torró, Membre no fester, Marc Martí, Raúl Antolí, Quique Orquin i José Azorin vocals. Finalment, Michel va instar a la següent assemblea per completar el llistat.

Publicitat

Comments are closed.