19/08/2022 - 13:11
IniciGeneralBalanç positiu del PP d'Ontinyent sobre el Ple municipal celebrat ahir

Balanç positiu del PP d’Ontinyent sobre el Ple municipal celebrat ahir

El grup municipal del Partit Popular ha realitzat una valoració positiva del sentit del vot que des del PP es va produir sobre la totalitat dels 39 punts inclosos en el ple d’ahir dijous.

Des del PP han volgut destacar la posició a favor dels populars en l’aprovació definitiva de dos ordenances que, regulen les bases per a la concessió d’ajudes de suport educatiu, per a la creació del banc de llibres de text d’educació obligatòria, així com les destinades a cobrir el material didàctic i activitats complementàries d’educació infantil. Per als populars, i segons el portaveu José Luis Climent, “és positiu que des de l’ajuntament es realitze aquesta tasca de suport soci educatiu, una iniciativa que valorem i a més sabem compta amb el respatler dels col·legis de la ciutat”.

Des del grup popular a Ontinyent han subratllat a més, el vot favorable en altres dos punts que han qualificat d’importants; els plecs de condicions i l’expedient de contractació dels serveis de conservació i manteniment dels espais verds i arbrat urbà, així com el de la contractació del servei de neteja de col·legis públics, edificis i dependències municipals. Tal com va explicar el portaveu del PP en el ple d’ahir, “si bé és cert que la licitació suposa 115.000 euros més, des del PP entenem que està justificat amb les millores del servei. A més, el plec, explica José Luis Climent, ha arreplegat totes les propostes d’inclusió realitzades per la intervenció municipal, amb la qual cosa el vot del PP ha sigut favorable”.

Pel que fa a la modificació de crèdit presentada pel govern socialista i l’import del qual ascendeix a 714.100 euros, els populars, que van votar abstenció en la seua aprovació final, van manifestar que si bé hi ha modificacions pressupostàries en les quals estan conformes, algunes fins i tot afecten a delegacions d’aqueix grup municipal, es tracta d’una proposta política. Moltes modificacions, va explicar Climent, “pel seu caràcter, no faria falta ni que vingueren a ple, però ho fan en ser una proposta global de caràcter polític a un pressupost que el PSOE va aprovar i d’ací l’abstenció del PP”.

Quant a l’apartat de nomenaments, des del PP han volgut destacar la seua representació en el Consell Econòmic i Social, en el qual estaran com a titular el representant del PP, Pablo Revert Fernández i com a suplent, Pablo Morales Borrás, als quals el PP ha volgut agrair la seua participació en aquest òrgan consultiu que consideren tan important per a la revitalització econòmica de la ciutat.

De la resta de temes del ple, el grup polític ha volgut assenyalar les aprovació de subvencions de cooperació internacional i els punts de marcat caràcter polític dels quals des del PP han seleccionat en aquesta valoració la moció presentada per Compromís, amb l’objectiu de condonar els deutes a canvi de treball en benefici de la comunitat. Tal com va assenyalar el portaveu del PP “manifestem la nostra abstenció encara que veiem molt positiu el marcat caràcter social que pretén i compta amb el nostre respatler social, però és una proposta molt frèvola, que pot topar amb la llei d’hisendes locals i queden pendent molts conceptes jurídics indeterminats, molts interrogants que esperem es puguen solventar amb la comissió de treball que es va acordar crear per a intentar portar avant aquesta proposta, i de la qual formarem part com a grup municipal, va explicar José Luis Climent”.

Ines Ferri
Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents