30/05/2024 - 15:20
Més

  Nou horari ampliat de la sala d’estudi del CiC a Ontinyent: Prepara’t per als exàmens de juny

  Altres notícies

  A partir d’avui dilluns, 13 de maig, l’Ajuntament d’Ontinyent obrirà la Sala d’Estudi del Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel amb un horari especial ampliat, destinat a facilitar la preparació dels exàmens de juny a l’estudiantat d’Ontinyent i de tota la Vall d’Albaida.

  Detalls de l’Ampliació Horària

  L’horari ampliat, que s’estendrà des del 13 de maig fins al 14 de juny, permetrà l’ús de les instal·lacions de dilluns a diumenge, de 9:00 a 21:00 hores. Aquesta iniciativa respon a la necessitat creixent de suport a l’estudiantat durant el període d’avaluacions i examens.

  La sala, que ja va ser posada en marxa el 2019 per als exàmens d’hivern i des de 2021 també per als de juny, està equipada amb aire condicionat i dues connexions Wi-Fi: una de la biblioteca del CiC i una altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats, facilitant així l’accés a recursos en línia per a estudiants universitaris de tota Espanya.

  Capacitat i Serveis Addicionals

  La Sala d’Estudi ofereix 40 places, a les quals s’afegeixen les 32 places de la sala de lectura de l’edifici, que mantindrà el seu horari habitual. Aquesta ampliació de servei no només proporciona un espai confortable i ben equipat per a l’estudi, sinó que també demostra el compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’educació i el suport a l’estudiantat local i de la comarca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -