19/07/2024 - 8:39
Més

  Ontinyent posa en marxa l’Escola d’Estiu Municipal per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent va a posar en marxa una nova edició de l’Escola d’Estiu Municipal per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral de les persones. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, el regidor d’Educació, Óscar Borrell, i el regidor de Joventut, Jordi Vallés, han donat detalls d’una iniciativa inclosa al Pla Corresponsables, del Ministeri d’Igualtat i la Generalitat Valenciana, que conjuntament amb l’aportació municipal destinarà en 2023 un total de 150.000 euros a diverses accions amb aquest objectiu.

  Natàlia Enguix recordava que dins “Corresponsables”, “a Ontinyent hem vingut treballant en esta línia d’afavorir la conciliació, desenvolupant activitats als diferents barris com ara la ludoteca, tallers d’autestima per adolescents, programes com museus en família, jocs en al fira novembre o tallers en nadal”. La regidora anunciava que des del proper dilluns 22 i fins divendres 26 de maig s’obriran les inscripcions perquè 300 xiquets i xiquetes de 2 a 11 anys participen en estes escoles, que tindran lloc als col·legis del 3 de juliol al 4 d’agost, amb un cost de 40 euros i descomptes de fins al 75% per a famílies amb més d’una alumna o alumne inscrit.

  Óscar Borrell explicava per la seua banda que enguany els centres educatius on es durà a terme l’Escola d’Estiu són el CEIP La Solana, el CEIP Vicente Gironés i el CEIP Lluis Vives. Els dos primers en una zona on la resta de col·legis estan sent objectes d’obres dins del Pla Edificant; i el tercer per correspondre-li en torn rotatori. El regidor posava de relleu que activitats com aquestes “són molt enriquidores, perquè l’educació no normal és fonamental per oferir una formació de qualitat als i les escolars en aquest temps d’oci estival”. Borrell apuntava que per complementar el Pla Corresponsables i les activitats extraescolars que posa en marxa la Generalitat Valenciana, la regidoria d’Educació també comptarà amb activitats extraescolars en juny.

  Pel que fa al regidor de Joventut, Jordi Vallés recordavaque el Pla Corresponsables també inclou una Escola d’Estiu gratuïta per a Adolescents a l’Espai Jove del carrer Joan XIII del barri de Sant Rafel, enfocada al jovent de 12 a 16 anys, amb 50 places gratuïtes disponibles. Enguany la novetat serà que l’horari serà de matí, complementant així l’apertura en horari habitual de l’Espai Jove. El regidor destacava l’interés d’una activitat “de gran interés per a seguir educant en valors a les i els ontinyentins del futur”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -