27/07/2024 - 11:31
Més

    El PSPV-PSOE d’Ontinyent presenta un programa electoral basat en 10 eixos

    Altres notícies

    “Amb una visió de 360º sobre la realitat d’actual d’Ontinyent i el que necessita la nostra ciutat per viure el seu moment”. Així qualifica José Antonio Martínez la base del programa electoral del PSPV-PSOE per a les pròximes eleccions locals.

    El candidat socialista destaca la incorporació “de les propostes que hem anat rebent els darrers mesos a través d’un procés d’escolta molt intens amb el teixit cívic de la ciutat”. De fet, José Anto-nio Martínez rememora la ronda de contactes amb associacions veïnals, empresarials, sindicals, de l’àmbit del benestar social, culturals i esportives “per traçar un programa electoral que reculla la pluralitat d’Ontinyent perquè el nostre projecte va destinat a la totalitat de la ciutadania”.

    A més, la confecció de l’oferta electoral és fruit del treball intens dels membres de la candidatura socialista “a partir de la seua experiència com a veïnes i veïns, en la majoria de casos allunyats de la política municipal fins ara, i, per tant, amb una visió ben pròxima a la de qualsevol habitant dels nostres barris i del disseminat”, com ressalta el candidat del PSPV-PSOE, José Antonio Martínez. En definitiva, “l’objectiu era traçar el full de ruta per aprofitar el moment d’Ontinyent amb estra-tègies per dinamitzar les nostres expectatives a llarg termini i amb altres destinades a millorar el dia a dia de la ciutadania”, segons Martínez.

    D’aquesta forma, el programa del PSPV-PSOE s’estructura en deu eixos encapçalats pel destinat al creixement econòmic i sostenible d’Ontinyent. A continuació, la mobilitat i l’accessibilitat integren el segon àmbit de propostes mentre que les mesures per a disfrutar d’una ciutat acollidora, per a comptar amb major seguretat i per a aprendre a través de l’educació, la cultura i l’esport tanquen el primer bloc.

    El projecte socialista per a Ontinyent contempla una important aposta respecte de l’habitatge i la regeneració urbana, i per preservar l’entorn amb línies de treball dedicades a l’agricultura, el món animal i el medi ambient. Igualment, la innovació i la digitalització compten amb un eix propi així com l’aprofundiment en la cogovernança a través de la solidaritat, la participació i la qualitat democràtica. Finalment, el PSPV-PSOE persegueix assolir una ciutat inclusiva i saludable per a conviure.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Agullent impulsa la cultura literària amb la presentació de ‘Penya Llisa’ i el 35è aniversari de la biblioteca

    L'Ajuntament d'Agullent ha presentat el sisè número de la revista literària municipal 'Penya Llisa' i la imatge del 35è...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -