02/10/2023 - 6:52
Més
  IniciOntinyentEs reobri com a Centre Cívic l'antic club de jubilats de Caixa...

  Es reobri com a Centre Cívic l’antic club de jubilats de Caixa Ontinyent

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha reobert aquest divendres com a Centre Cívic l’antic Club de Jubilats de Caixa Ontinyent al carrer José Iranzo. El nou espai de convivència del barri estava tancat des de la irrupció de la pandèmia en 2020, i es reobri gràcies a un acord de col·laboració entre L’Ajuntament i Caixa Ontinyent, pel qual Caixa Ontinyent ha realitzat les obres d’habilitació del centre i l’Ajuntament s’encarregarà del seu manteniment i de prestar el servei.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que participava hui d’un encontre amb membres de l’agrupació local de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP), destacava la importància de l’atenció a les persones majors, “gent que ha donat tot per la ciutat, i que ara es mereixen que aquesta els corresponga”. L’alcalde assistia a l’encontre acompanyat pels regidors Paula Soler, Sayo Gandia, Alejandro Borrell i Inma Ibáñez.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

  1 COMENTARI

  1. Pensava que la propaganda electoral estava prohibida durant la campanya. La manipulació informativa és tremenda.

  Comentaris tancats

  El més llegit