12/06/2024 - 20:55
Més

  José Antonio Martínez serà el candidat socialista a l’alcaldia d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE, en la seua reunió d’aquest dijous 5 de gener, ha proposat a José Antonio Martínez, sent l’única candidatura presentada i obtenint el suport unànime de l’agrupació. Aquesta proposta es notificarà a la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE i al Comité Federal per a la seua ratificació, Serà la Secretaria d’Organització Federal, d’acord amb la Secretaria d’Organització de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, la que fent ús de les seues facultats aprovarà la proposta elevada des d’Ontinyent.

  El candidat ha afirmat que “es renova el projecte dels Socialistes d’Ontinyent, el PSPV-PSOE obri les seues portes a la ciutadania. El meu major repte és sumar, donar participació i veu als ontinyentins i ontinyentines i, així, construir un projecte col·lectiu de present i futur per al nostre municipi”. Martínez s’ha compromés com a candidat a escoltar a tots i totes els que vulguen participar en l’elaboració del pròxim programa de Govern i de sumar-se a la llista electoral que els socialistes presentarem per a maig de 2023, subratllant que “ens mereixem una candidatura que siga reflex de les nostres inquietuds i aspiracions com a ciutat, per això vull brindar l’oportunitat de sumar-se a un projecte il·lusionant, obert i participatiu.”

  “Si he arribat fins ací és perquè volem una Ontinyent respectuosa, diversa i dialogant, amb més propostes, més acords i més avanços. Sobra confrontació i es reclama major participació, menys problemes i tensions per més solucions reals en benefici del nostre municipi” ha subratllat José Antonio Martínez.

  La secretària general del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Patricia Folgueras, ha volgut mostrar el suport unànime a la candidatura encapçalada per José Antonio, manifestant “que el nostre candidat liderarà el nou projecte que els socialistes d’Ontinyent, un projecte amb una clara vocació de ser socialment integrador. Els últims temps han estat marcats per excessiva confrontació; es necessiten menys crits i menys crispació. Fem que la política torne a ser una eina útil a través dels nostres valors”

  L’ontinyentí, independent, José Antonio Martínez, és tècnic superior de medi ambient, funcionari i enginyer agrònom de 52 anys; referent social per la seua labor en el municipi en presidir l’associació INCLOU-TEA. Serà designat oficialment com a candidat dels i les socialistes d’Ontinyent a l’alcaldia de la ciutat per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. D’aquesta manera, José Antonio Martinez es converteix definitivament en el candidat oficial del PSOE a l’alcaldia d’Ontinyent

  Suport del PSPV-PSOE

  Està previst, per al diumenge que ve 15 de gener a Ontinyent, que el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz assistisca a un acte de precampanya de les municipals amb els militants del partit d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Les candidatures socialistes de la comarca es presenten als comicis de maig de 2023 per a representar a la majoria i prioritzar el realment important: l’ocupació, els salaris i les pensions dignes, una sanitat que cuide als ciutadans i un habitatge assequible.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -