La prèvia de Circ i Teatre atrau més de 2500 espectadors

La previa del VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent realitzada aquest dimarts i dimecres ha servit per atraure més de 2.500 espectadors als carrers d’Ontinyent. La programació es plantejava com a un “tast previ” a l’edició d’enguany del festival que cada any es fa en nadal, i, tal com explicava la regidora coordinadora de l’activitat, Sayo Gandia, “ha estat tot un èxit, i ha tingut un bon impacte tant com a element de dinamització de l’oci i la cultura com de l’activitat del sector hostaler. En àmbit d’oci hem oferit un atractiu per quedar-se i vindre a Ontinyent en la festivitat del 9 d’octubre; en materia cultural hem mostrat la diversitat i qualitat del circ contemporani, on hem vist combinar modalitats com malabars i equilibrisme amb dansa, poesia o interpretació; i a més ens ha servit per recolzar el sector hostaler, que s’ha beneficiat de la demanda no sols de la gent que eixia al carrer, sinó de les pròpies companyies”, destacava.

La programació l’obria dimarts de vesprada la companyia italiana Koletiv Lapso Cirk amb l’espectacle d’acrobàcies i equilibrisme “Ovvio”, que reunia prop de 500 persones al Parc de Vicent Andrés Estellés. Eixa mateixa nit la Plaça de Sant Domingo acollia l’espectacle de malabars amb música en directe “Orquesta de Malabares”, amb companyia gallega Pistacatro i l’Agrupació Musical d’Ontinyent, que comptava amb prop de 700 espectadors. Ja dimecres, festivitat del 9 d’Octubre, arribava al Parc del Mestre Ferrero la companyia italiana Jashgawronsky Brothers amb l’espectacle d’humor gestual amb música “Popbins”, amb altres 600 espectadors; i finalment, l’espectacle d’acrobàcies i dansa aèria “Aigua”, de la companyia Nuc Teatre de Vila-Real, congregava al voltant de 800 persones a la Plaça de Sant Domingo.

Sayo Gandia agraïa la bona acollida dispensada per públic de totes les edats, i emplaçava a les persones assistents “a no perdre’s les actuacions del Festival de Circ i Teatre en Nadal, que com sempre van a sorprendre i fer gaudir a tots aquells i aquelles que ens acompanyen en eixes dates a les quals tindrem un ambient màgic a la ciutat”, avançava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tallers d’escriptura creativa per a persones adultes on-line

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu posa en marxa a partir de la setmana que veu …