20/07/2024 - 23:23
Més

  La Societat de Festers d’Ontinyent obri les activitats de el “Mig Any” amb la presentació del butlletí

  Altres notícies

  La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent presentava divendres passat en el saló d’actes de la seua seu el butlletí informatiu de el “Mig Any Fester” que organitza l’entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament. La presentació del butlletí, que constitueix en si la primera de les activitats que tindran lloc fins al 26 de febrer, va estar a càrrec de la responsable de comunicació i vocal de la Junta de la Societat, Pilar Coll, qui va començar la seua intervenció destacant “el moviment i personalitat” de la portada, para, tot seguit, repassar els continguts que s’inclouen en les 44 pàgines del butlletí.

  Entre aquests continguts estan els saludes de l’alcalde, Jorge Rodríguez; el president de Festers, José Rafael Sanchis, i els càrrecs de les festes d’enguany: els capitans moro i cristià (Cefe Micó pels Kábilas, i Javier Moscardó pels Fontanos) i els ambaixadors i abanderats (Ángela Montés i Mª Carmen Tomás pels Berberiscos i Ignacio Gironés i David Penadés pels Bucaners). Així mateix es fa un repàs per la programació d’activitats previstes per a aquests dies, que inclouen competicions esportives, exposicions, un sopar de gala, un esmorzar de germanor, la tradicional Missa de Difunts en l’ermita de Santa Ana o el segon Mercat Medieval que s’organitza en aquestes dates.

  El butlletí arreplega també el contingut dels dos concerts de música festera que interpretaran la l’Agrupació Musical i la Societat Va unir Artística Musical en el Teatre Echegaray; dades sobre les persones designades per al pregó de festes (Paloma Insa), l’adreça de la marxa mora “Chimo” (Enrique Alborch) o el disseny del cartell de festes (Álvaro Sanchis) entre uns altres; així com un apartat de notícies d’interès ona explicació dels logotips de les comparses amb càrrec.

  L’acte va incloure les intervencions del President de la Societat de Festers, Rafael, i del tinent d’alcalde i vicepresident de la Mancomunitat de Municipis comarcal, Jaime Peris, qui va rebre en nom de l’ajuntament el primer dels exemplars d’un butlletí que també va ser lliurat als regidors assistents a l’acte i als càrrecs de les festes d’enguany, a més dels “primers trons” de les 24 comparses.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -