Comerç IN obsequiarà amb 2000€ en targetes regal amb motiu del dia dels enamorats

0

L’Associació de Comerciants “Comerç IN” d’Ontinyent obsequiarà als seus clients amb 2000 euros en targetes regal sense sorteig amb motiu del dia dels enamorats. La campanya, que es posarà en marxa des d’aquest divendres 10 de febrer, era presentada hui pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la secretària de l’entitat, Mª José Alambra, baix el slogan “De tot cor, estima les persones”, amb la que col·labora l’Ajuntament.

Mª José Alambra explicava que amb la iniciativa el que es pretén és “trencar estereotips i costums, transmetre a la ciutadania que qualsevol dia és perfecte per a dir-li a una altra persona que la vols, la valores i fer-li un regal. I parlem de persones perquè entenem que qualsevol persona pot fer un regal perquè vol a un amic, un company de treball, un familiar, i per descomptat que hi ha diversitat i les parelles no tenen per què ser de diferent sexe”. Alambra avançava que aquest missatge serà expressat en un vídeo promocional que l’associació difondrà a través de les xarxes socials.

Des de Comerç IN s’explicava que “els primers que van a demostrar que volen a les persones seran els propis comerciants”, tot regalarant a més 200 clients targetes regal de 10€ perquè es compren allò que vulguen. El regal serà directe, sense sorteigs, simplement per visitar el Comerç i Servei In del que és client. Entre el 10 i el 28 de febrer cada establiment associat regalarà a 5 clients una targeta, perquè aquests en el període d’un mes puguen acudir al comerç que desitgen i trien com gastar la targeta regal.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat