20/05/2024 - 5:59
Més

  El Consell nomena l’Ontinyentina Mariola Penadés Fons com a directora general d’Investigació i Innovació en Sanitat

  Altres notícies

  En una decisió anunciada rencentment pel Ple del Consell de la Comunitat Valenciana, Mariola Penadés Fons, natural d’Ontinyent, ha sigut designada per a ocupar el càrrec de Directora General d’Investigació i Innovació en la Conselleria de Sanitat.

  Penadés, llicenciada en Veterinària per la Universitat CEU Cardenal Herrera, posseeix una destacada formació en l’àmbit de les neurociències, incloent-hi un màster en psicobiologia i neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com un màster postdoctoral en psicologia i neurociència del King’s College de Londres.

  Al llarg de la seua carrera, aquesta ontinyentina ha exercit un paper fonamental com a neurocientífica, combinant la seua labor com a investigadora biomèdica i docent universitària en diverses institucions de prestigi, com ara la Universitat CEU Cardenal Herrera a València, la Universitat King’s College a Londres i la Universitat Johns Hopkins als Estats Units.

  A més de la seua destacada labor acadèmica i científica, Penadés ha contribuït de manera significativa a l’àmbit de la divulgació científica, sent part de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) fins a l’any 2019.

  El nomenament de Mariola Penadés Fons com a Directora General d’Investigació i Innovació en la Conselleria de Sanitat ressalta el compromís del govern regional valencià amb la promoció de l’excel·lència en investigació mèdica i la innovació en l’àmbit sanitari. A més, se suma a la llista de ontinyentins que ocupen posicions destacades en la política valenciana. La seua experiència i coneixements en neurociència i biomedicina segurament seran un actiu valuós en el seu nou rol.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -