Impuls a l’esport per a persones amb diversitat funcional a Ontinyent

0

Ontinyent oferirà dues jornades per a fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa està organitzada conjuntament pel projecte “Relevo Paralímpico”, de la Fundació Trinidad Alfonso i el Comitè Paralímpic Espanyol, i l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’Esports, Óscar Borrell amb el director de “Relevo Paralímpico” i medallista, Santiago Sanz, presentaven ahir davant els mitjans de comunicació la celebració de dos clínics esportius, un de tennis el 30 d’octubre i un altre d’atletisme el 23 de novembre. A la presentació també acudien representants de clubs locals de la ciutat.

Óscar Borrell recordava que l’any ja se celebrava dos clínics de natació i tir amb arc i que “amb aquesta iniciativa es continua el camí començat, també amb la Escola de Pares i Mares, per a seguir treballant en la inclusió de les persones amb diversitat funcional en la societat”.

El medallista paralímpic, Santiago Sanz incidia en la importància d’aquesta activitat perquè “tots i totes que se senten atrets per la practica esportiva puguen després associar-se a algun dels clubs locals, als quals des de Relevo Paralímpico se’ls podria donar suport si fora necessari”. A més, Sanz destacava el fet que Ontinyent es convertisca en un exemple per a estendre aquesta iniciativa a altres municipis.

D’aquesta manera el dia 30 d’octubre a les 9:30 hores se celebrarà en el Club Tenis Poliesportiu amb Manolo Salvador un clínic de d’aquesta modalitat, i el 23 de novembre a les 16:30 hores tindrà lloc la jornada dedicada a conèixer les diferents vessants de l’atletisme en la nova pista del Poliesportiu Municipal. Totes les persones que estiguen interessades a participar podran informar-se a través d’un correu electrònic a relevoparalimpico@hotmail.com, abans del 26 d’octubre per a l’activitat de tennis i fins al 20 de novembre en el cas de l’activitat d’atletisme, amb el Club Atletisme Ontinyent.

Font: Ajuntament d’Ontinyent