28/02/2024 - 22:54
Més

  Temporal de pluja a Ontinyent: més de 130 litres per metre quadrat

  Altres notícies

  El temporal de pluja que ha afectat Ontinyent en les últimes hores ha causat un impacte significatiu a la ciutat. Segons les dades d’Avamet, s’han registrat més de 130 litres per metre quadrat de precipitació. Com a conseqüència d’aquesta situació, l’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat a través de les xarxes socials la suspensió de les classes als centres educatius d’infantil i primària, així com al Centre Ocupacional i al Centre de Dia de Discapacitats. S’insta a la població a extremar les precaucions davant aquesta situació meteorològica adversa.

  El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establert la situació de preemergència per pluges de nivell taronja en l’interior sud i litoral sud de la província de València. També s’ha decretat preemergència per tempestes de nivell taronja en aquesta mateixa zona. Es recomana a la població estar alerta i seguir les indicacions de les autoritats.

  Fins ara, s’han registrat dos avisos relacionats amb les pluges a Ontinyent. Un d’ells ha estat per vehicles atrapats per l’aigua a l’avinguda Almansa, tot i que els conductors es troben en bon estat i han pogut sortir per mitjans propis. L’altre avís ha estat sobre una casa on el pati interior s’ha inundat, però la situació ja ha estat resolta.

  Les autoritats locals estan treballant per solucionar els problemes causats per les intenses pluges, incloent-hi l’evacuació de l’aigua acumulada i les tasques de neteja. Es demana a la població que segueixi vigilant i prengui les precaucions necessàries per afrontar aquest temporal de pluja.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -