Música de classe mundial a Ontinyent: Elia Cecino en el Festival Internacional de Piano Iturbi

0

El III Festival Internacional de Piano Iturbi, promogut per la Diputació de València, fa parada a Ontinyent amb un recital exclusiu a càrrec del pianista italià Elia Cecino, guanyador del XXII Concurs Internacional de Piano de València Iturbi. Aquest event tindrà lloc el 13 de juny en la Sala Gomis, marcant un moment destacat en la vida cultural de la ciutat.

El recital d’Elia Cecino a Ontinyent forma part d’una sèrie d’actuacions que també se celebraran en ciutats internacionals com Roma i Parma, i dins de la província de València, així com en la ciutat francesa de Toulouse. Aquest cicle de recitals no només serveix per mostrar els talents emergents del piano, sinó que també busca mantenir viva la memòria del reconegut pianista valencià José Iturbi.

La participació d’Ontinyent en aquest prestigiós festival subratlla l’engagement de la localitat en acollir esdeveniments de renom internacional, fent de la ciutat un referent cultural important. L’acte va ser destacat pel diputat de Cultura, Paco Teruel, qui va assenyalar la importància d’aquests esdeveniments per a convertir València en la capital del món pianístic internacional.