30/05/2024 - 15:59
Més

  Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

  Altres notícies

  Els membres del Club Triatló Ontinyent han demostrat una vegada més el seu compromís i talent en el món del triatló a través de la seua participació en el Triatló de Bétera. Aquest esdeveniment esportiu va incloure tant una prova escolar com el XX Triatló de Bétera, formant part de la Lliga de Clubs Caixa Popular i la fase autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

  En la competició escolar, el club va estar representat en tres categories. Destacant entre els cadets, Jaume Gironés va aconseguir el primer lloc, demostrant l’excel·lència i preparació dels joves atletes del club. També es va veure una representació destacada en les categories juvenil i infantil, amb participants com Marc Sanz, Neus Baldo, i Joana de Llago, que van mostrar gran esforç i dedicació.

  La prova d’adults es va celebrar en format de relleus mixtos Super Sprint, que inclou 350 metres de natació, 4.5 quilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu. El Club Triatló Ontinyent va comptar amb tres equips, amb membres com Pau Minguet, Neus Baldo, Ana María Candrea, i Antonio Tortosa, entre altres. Aquests equips van aconseguir posicions destacables, col·locant al club en la posició 14 en la categoria masculina i la posició 10 en la femenina de la Primera Divisió de la Lliga de Clubs.

  Aquests resultats subratllen no solament la capacitat atlètica dels participants, sinó també el fort esperit de comunitat i suport mútuu dins del club. La participació en aquestes competicions proporciona una plataforma excel·lent per al desenvolupament dels atletes i reafirma la posició del Club Triatló Ontinyent com un dels clubs destacats en la regió.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -