“L’Esport al carrer” triomfa baix el miler de catxirulos que decoren Martínez Valls

0
Espots al carrer dins la campanya Ontinyent al carrer. Maig de 2019.

Xiquets i xiquetes de totes les edats gaudien dissabte passat de “l’Esport al Carrer”, una iniciativa inclosa en la campanya de dinamització comercial “Ontinyent al Carrer”, i per la qual l’Ajuntament i 15 clubs esportius locals organitzaven tota mena d’exhibicions obertes a la participació activa dels menuts i menudes. Baix el cel cobert per més de 1000 catxirulos que decora aquesta via al llarg de tot el mes, centenars de veïns, veïnes i visitants participaven d’esta activitat, on es van poder veure esports com triatló, natació, rugbi, tir amb arc, escacs, futbol o voleibol, entre d’altres.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i un ample grup de regidors entre els que es trobaven el d’Esports, Óscar Borrell, i el de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda visitaven els diversos clubs participants. Rodríguez explicava que “és tracta d’una campanya comercial totalment consolidada que ja està en el calendari de la gent. En aquest segon cap de setmana volíem aprofitar per ensenyar totes les pràctiques esportives que hi ha a Ontinyent i que van molt més enllà dels esports més mediàtics com pogueren ser el futbol o el bàsquet”, manifestava.

Borrell destacava que “visibilitzar l’esport és fonamental perquè és una part molt important de la nostra societat. Els clubs d’Ontinyent i els seus tècnics estan molt preparats professionalment no sols esportivament, sinó també pedagògicament. La formació no formal és també fonamental per als xiquets i xiquetes”, assenyalava.

Durant la jornada es van habilitar llocs on informar sobre les diverses modalitats que oferta la ciutat i, a més, les xiquetes i xiquets participants que els varen visitar van anar omplint un “passaport esportiu” que en ser completat els permetia participar en sorteigs. “Ontinyent al carrer” tancarà aquest dissabte 25 de maig amb una festa de cloenda on els més menuts tindran tallers i desfilades, en aquest cas de la mà de Masters Ballet.

Publicitat