Puig: “L’avanç social a Ontinyent el representa el PSPV-PSOE”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que “ara es tracta d’aliniar projectes de progrés i a Ontinyent qui representa l’avanç social és el PSPV-PSOE”. Puig ha fet estes declaracions després de la seua trobada amb representants socialistes d’Ontinyent.

Puig s’ha reunit este matí amb la candidata socialista a l’alcaldia d’Ontinyent, Margarita Llaudes, la vicepresidenta segona de la Diputació, tinent d’alcalde d’Ontinyent i secretària general de l’agrupació local, Rebeca Torró, i el regidor i responsable d’urbanisme, Jaime Peris.

Durant la reunió, Puig ha assegurat que ha sigut el PSPV “ qui ha fet grans transformacions a Ontinyent”, per la qual cosa “ les nostres perspectives són positives”.

El líder dels socialistes valencians ha volgut recalcar que “nosaltres creguem en projectes col·lectius, no en projectes personalistes” i ha insistit en la necessitat de que tant a Ontinyent com al conjunt de ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana “haja governs de progrés com ja hi ha a la Generalitat i el Govern d’Espanya”.

Ximo Puig ha reafermat el compromís absolut de la Generalitat amb Ontinyent i “iaxí ho va a ser en el futur”. El secretari general dels socialistes valencians ha recordat que “la Generalitat està fent una inversió important en la ciutat i així continuarà sent més enllà de qualsevol clau de caràcter personal”.

Per altra part, Ximo Puig ha mostrat el seu agraïment tant a Margarita Llaudes com a la resta del Partit Socialista a Ontinyent per “donar la cara per un projecte decent i honrat. Estem convençuts de que el que ha fet el PSPV-PSOE és la defensa de la democràcia i de la dignitat”.

La candidata socialista a l’alcaldia d’Ontinyent, Margarita Llaudes ha agraït el suport de Puig i ha manifestat que “és el moment de demostrar l’estima que tenim tots per Ontinyent. El PSPV-PSOE aspira a ser decisiu en el pròxim govern municipal”.

La secretària general local, Rebeca Torró, ha posat de manifest “el gran esforç inversor que els governs socialistes de la Diputació, Generalitat i d’Espanya han fet en Ontinyent” i ha destacat que el PSPV-PSOE ha governat en 32 dels últims 40 anys a la ciutat. “El nostre projecte està en sintonia amb la resta d’administracions públiques i anem a continuar apostant per aquesta ciutat. El nostre objectiu serà sempre col·lectiu, en benefici d’Ontinyent i lluny de personalismes”, ha conclós.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …