01/05/2024 - 5:59
Més

    Puig: “L’avanç social a Ontinyent el representa el PSPV-PSOE”

    Altres notícies

    El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que “ara es tracta d’aliniar projectes de progrés i a Ontinyent qui representa l’avanç social és el PSPV-PSOE”. Puig ha fet estes declaracions després de la seua trobada amb representants socialistes d’Ontinyent.

    Puig s’ha reunit este matí amb la candidata socialista a l’alcaldia d’Ontinyent, Margarita Llaudes, la vicepresidenta segona de la Diputació, tinent d’alcalde d’Ontinyent i secretària general de l’agrupació local, Rebeca Torró, i el regidor i responsable d’urbanisme, Jaime Peris.

    Durant la reunió, Puig ha assegurat que ha sigut el PSPV “ qui ha fet grans transformacions a Ontinyent”, per la qual cosa “ les nostres perspectives són positives”.

    El líder dels socialistes valencians ha volgut recalcar que “nosaltres creguem en projectes col·lectius, no en projectes personalistes” i ha insistit en la necessitat de que tant a Ontinyent com al conjunt de ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana “haja governs de progrés com ja hi ha a la Generalitat i el Govern d’Espanya”.

    Ximo Puig ha reafermat el compromís absolut de la Generalitat amb Ontinyent i “iaxí ho va a ser en el futur”. El secretari general dels socialistes valencians ha recordat que “la Generalitat està fent una inversió important en la ciutat i així continuarà sent més enllà de qualsevol clau de caràcter personal”.

    Per altra part, Ximo Puig ha mostrat el seu agraïment tant a Margarita Llaudes com a la resta del Partit Socialista a Ontinyent per “donar la cara per un projecte decent i honrat. Estem convençuts de que el que ha fet el PSPV-PSOE és la defensa de la democràcia i de la dignitat”.

    La candidata socialista a l’alcaldia d’Ontinyent, Margarita Llaudes ha agraït el suport de Puig i ha manifestat que “és el moment de demostrar l’estima que tenim tots per Ontinyent. El PSPV-PSOE aspira a ser decisiu en el pròxim govern municipal”.

    La secretària general local, Rebeca Torró, ha posat de manifest “el gran esforç inversor que els governs socialistes de la Diputació, Generalitat i d’Espanya han fet en Ontinyent” i ha destacat que el PSPV-PSOE ha governat en 32 dels últims 40 anys a la ciutat. “El nostre projecte està en sintonia amb la resta d’administracions públiques i anem a continuar apostant per aquesta ciutat. El nostre objectiu serà sempre col·lectiu, en benefici d’Ontinyent i lluny de personalismes”, ha conclós.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -