Juan Revert, portaveu Ciudadanos Ontinyent - 2016. Foto de Jordi Casanova per a TVdigitalOntinyent. Segueix tota la informació d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida amb el nostre periòdic digital

Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral

Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral. Pel fet que molts veïns han rebut revisions cadastrals a l’alça, el partit ha decidit que, en cas de governar a la ciutat “actualitzarem la revisió i baixarem el tipus de gravamen amb l’objectiu de baixar el rebut de la contribució“, segons ha explicat el candidat a l’alcadía Juan Revert. 

Revert  ha argumentat que l’ajuntament “ha de revisar els rebuts perquè els ontinyentins paguen menys impostos. En l’ADN de Ciutadans està baixar els  impostos per a facilitar la vida als ciutadans i és el que farem a la nostra ciutat si arribem a governar”.

A més, ha assegurat que “la desocupació és un greu problema a Ontinyent, els efectes de la crisi del tèxtil encara es noten, en els últims anys moltes persones afectades pels Expedients de Regulació d’Ocupació han deixat de comptabilitzar com a aturats perquè ja s’han jubilat” i ha afegit que “mentre aquest procés ocorria, els nostres joves no trobaven treball en *la ciutat i van haver de buscar-ho en altres poblacions veïnes. Molts d’ells també van traslladar el seu lloc de residència i hem de revertir aquesta situació“.

Respecte a les ajudes per a millorar polígons industrials, el candidat de Cs ha criticat que  “no solament han arribat a Ontinyent, les poblacions veïnes també han renovat els seus polígons. Si a això li sumem que són més  atractius per a les empreses fiscalment, els nostres queden en inferioritat de condicions“.

En definitiva, segons Revert “hem de reduir l’IBI i l’IAE per a fer atractiva la implantació de noves empreses i perquè les existents no es vagen. Amb més treball i millors salaris els nostres joves podran decidir muntar una família ací, podran pensar a comprar i rehabilitar una casa a la Vila o el Poble Nou. És a dir, una baixada d’impostos ajudaria a arreglar molts dels problemes dels quals pateix la ciutat“.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …