Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral

0
Juan Revert, portaveu Ciudadanos Ontinyent - 2016. Foto de Jordi Casanova per a TVdigitalOntinyent. Segueix tota la informació d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida amb el nostre periòdic digital

Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral. Pel fet que molts veïns han rebut revisions cadastrals a l’alça, el partit ha decidit que, en cas de governar a la ciutat “actualitzarem la revisió i baixarem el tipus de gravamen amb l’objectiu de baixar el rebut de la contribució“, segons ha explicat el candidat a l’alcadía Juan Revert. 

Revert  ha argumentat que l’ajuntament “ha de revisar els rebuts perquè els ontinyentins paguen menys impostos. En l’ADN de Ciutadans està baixar els  impostos per a facilitar la vida als ciutadans i és el que farem a la nostra ciutat si arribem a governar”.

A més, ha assegurat que “la desocupació és un greu problema a Ontinyent, els efectes de la crisi del tèxtil encara es noten, en els últims anys moltes persones afectades pels Expedients de Regulació d’Ocupació han deixat de comptabilitzar com a aturats perquè ja s’han jubilat” i ha afegit que “mentre aquest procés ocorria, els nostres joves no trobaven treball en *la ciutat i van haver de buscar-ho en altres poblacions veïnes. Molts d’ells també van traslladar el seu lloc de residència i hem de revertir aquesta situació“.

Respecte a les ajudes per a millorar polígons industrials, el candidat de Cs ha criticat que  “no solament han arribat a Ontinyent, les poblacions veïnes també han renovat els seus polígons. Si a això li sumem que són més  atractius per a les empreses fiscalment, els nostres queden en inferioritat de condicions“.

En definitiva, segons Revert “hem de reduir l’IBI i l’IAE per a fer atractiva la implantació de noves empreses i perquè les existents no es vagen. Amb més treball i millors salaris els nostres joves podran decidir muntar una família ací, podran pensar a comprar i rehabilitar una casa a la Vila o el Poble Nou. És a dir, una baixada d’impostos ajudaria a arreglar molts dels problemes dels quals pateix la ciutat“.

Publicitat