Primera jornada d’activitats i exhibicions canines

Demà diumenge es celebrarà la jornada d’activitats i exhibicions a la nova zona de jocs canins del Passeig de Benarrai, després d’haver-se hagut d’ajornar per les pluges del passat de març. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que la jornada se celebrarà respectant el calendari d’activitats previst inicialment i agraïa “a totes i tots els voluntaris, associacions i demés persones que participaran aquest diumenge i que han fet possible que una jornada com aquesta puga celebrar-se a Ontinyent”, assenyalava. 

La jornada organitzada per l’Ajuntament i l’empresa Conexión-Educación Canina començarà a les 09:30h amb un taller d’educació canina. Per a participar en esta activitat encara es poden fer inscripcions enviant un correu a matinal.gossos.ontinyent@gmail.como cridant al telèfon 644832671. El dia continuarà a partir de les 11:00h amb un concurs en modalitat individual o en grup. La inscripció podrà realitzar-se en el mateix moment amb un cost de 2€, que es destinarà exclusivament a les protectores locals. 

El matí continuarà amb una exhibició i amb un taller “agility”. A les 12:00h serà quan tinga lloc l’exhibició del treball que realitza la Unitat Canina de la Policia Nacional. La jornada conclourà amb una desfilada de gossos que estan abandonats i que esperen ser adoptats. Tots aquells que estiguen interessats podran iniciar en eixe moment el procés d’adopció. A banda d’estes activitats, durant tota la jornada hi haurà tallers de manualitats, estands de les protectores d’animals així com molts gossos i gosses. 

Cal recordar que este nou espai compta amb dues zones diferenciades: una per a gossos de gran tamany i d’altra per a gossos menuts. Ambdós zones compten amb fonts d’aigua tant per als gossos com per a persones, bancs i taula de pícnic, així com diversos elements d’agility canins que estimulen el moviment del animal, i dispensadors de bosses de replegada d’excrements. Entre els jocs instal·lats es troba salt d’altura, circuit slalom, passarel·la, túnel i estacades. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …