Primera jornada d’activitats i exhibicions canines

0

Demà diumenge es celebrarà la jornada d’activitats i exhibicions a la nova zona de jocs canins del Passeig de Benarrai, després d’haver-se hagut d’ajornar per les pluges del passat de març. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que la jornada se celebrarà respectant el calendari d’activitats previst inicialment i agraïa “a totes i tots els voluntaris, associacions i demés persones que participaran aquest diumenge i que han fet possible que una jornada com aquesta puga celebrar-se a Ontinyent”, assenyalava. 

La jornada organitzada per l’Ajuntament i l’empresa Conexión-Educación Canina començarà a les 09:30h amb un taller d’educació canina. Per a participar en esta activitat encara es poden fer inscripcions enviant un correu a matinal.gossos.ontinyent@gmail.como cridant al telèfon 644832671. El dia continuarà a partir de les 11:00h amb un concurs en modalitat individual o en grup. La inscripció podrà realitzar-se en el mateix moment amb un cost de 2€, que es destinarà exclusivament a les protectores locals. 

El matí continuarà amb una exhibició i amb un taller “agility”. A les 12:00h serà quan tinga lloc l’exhibició del treball que realitza la Unitat Canina de la Policia Nacional. La jornada conclourà amb una desfilada de gossos que estan abandonats i que esperen ser adoptats. Tots aquells que estiguen interessats podran iniciar en eixe moment el procés d’adopció. A banda d’estes activitats, durant tota la jornada hi haurà tallers de manualitats, estands de les protectores d’animals així com molts gossos i gosses. 

Cal recordar que este nou espai compta amb dues zones diferenciades: una per a gossos de gran tamany i d’altra per a gossos menuts. Ambdós zones compten amb fonts d’aigua tant per als gossos com per a persones, bancs i taula de pícnic, així com diversos elements d’agility canins que estimulen el moviment del animal, i dispensadors de bosses de replegada d’excrements. Entre els jocs instal·lats es troba salt d’altura, circuit slalom, passarel·la, túnel i estacades. 

Publicitat