Neteja i desinfecció intensiva de tot el casc urbà d’Ontinyent de cara a l’estiu

La Regidoria de Neteja d’Ontinyent, en col•laboració amb diversos departaments municipals i l’empresa responsable del servei de neteja viària, URBASER, estan duent a terme un pla especial de neteja intensiva i desinfecció de tots els carrers del casc urbà de cara als mesos d’estiu. L’objectiu principal és desenvolupar una neteja a fons de la via pública, incloent el mobiliari urbà (senyals de trànsit, papereres, contenidors, banquets, etc…) que permeten millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat.

El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, destacava que amb aquest pla de neteja estival, que dona continuïtat al realitzat als últims anys, “no anem a deixar cap carrer d’Ontinyent sense repassar dins d’aquesta actuació de neteja intensiva i desinfecció. El DNI d’una ciutat és la imatge que dona als seus veïns i visitants, i volem que aquesta siga el més neta possible”. El pla, segons explicava el regidor, permetrà que un dispositiu especial de neteja que inclou una hidronetejadora a pressió i un camió cisterna carregat d’aigua amb una solució desinfectant passen almenys una volta per tots els carrers: “aquesta solució és inolora, incolora, no és agressiva per a les persones però elimina les bactèries que puguen haver a la brutícia, el que és molt important”.

La neteja que s’està duent a terme per part d’operaris i màquines és molt més profunda que una neteja ordinària, ja que permet eliminar fins i tot les habituals taques d’oli que deixen els vehicles a les voreres, però que es realitza juntament amb el dispositiu ordinari de neteja amb màquines agranadores i agranament manual que està en marxa durant tot l’any. La neteja inclourà, en una segona fase, la neteja dels contenidors de selectiva i el paviment on es dipositen.

Esta actuació en la via pública complementa a les neteges intenses que estan realitzant-se també en les últimes setmanes en els parcs i jardins a través de l’empresa de manteniment d’estes zones, ACTUA. L’actuació als parcs, implica també una neteja a fons del mobiliari, jocs i paviments amb aigua a pressió i desinfectant.

En aquest sentit, el regidor de Neteja i Parcs i Jardins agraïa la col•laboració dels veïns i els demanava “comprensió amb una actuació que és necessària”, destacant que aquesta està duent-se a terme a primera hora del matí, per tal de provocar les menors molèsties possibles a la circulació vial i peatonal. Cuesta afegia que, “per mantenir Ontinyent el més net possible, és fonamental contar amb la col•laboració ciutadana”, i en aquest sentit demanava a la ciutadania “la seua ajuda per mantenir nets els carrers de la ciutat, que és la casa de tots i totes”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …