30/05/2024 - 14:37
Més

  La Gala de l’Esport d’Ontinyent donarà especial protagonisme a l’esport femení

  Altres notícies

  La Gala de l’Esport d’Ontinyent donarà enguany especial protagonisme a l’esport femení, amb l’homenatge a les impulsores de la Sant Silvestre i la projecció de l’audiovisual “Campeonas invisibles”. La tradicional cita esportiva que tindrà lloc aquest divendres des de les 20:30 hores al Teatre Echegaray inclourà altra novetat, ja que per primera volta es premiarà a esportistes locals en clubs d’altres municipis.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha explicat respecte a les dones homenatjades que als 25 anys que acompleix enguany la cursa Sant Silvestre “estes 7 dones han estat una peça clau pel manteniment de la prova, assumint fins i tot íntegrament l’organització durant un periode de 3 anys en què no es va comptar amb el suport de l’Ajuntament”. Quant al reconeixement a esportistes locals que competeixen en clubs d’altres municipis, “és una novetat que pensem que és de justícia, perquè es tracta d’esportistes que defenen i difonen el nom de la nostra ciutat en altres llocs, i que han fet mèrits més que sobrats per a ser distingits”.

  Així, enguany aquest guardó serà per Cristina Gandia, campiona del mon de rem indoor amb el club Universitat Alacant; Edgar Esteban, campió autonòmic de Motocross en la categoria MX85 amb el Motoclub RRR72 de Torrevieja; la ciclista campiona d’Espanya amb el Koryo Car Hyundai de València Sofia Rodríguez; i Maria Salvador, campiona de la copa d’Espanya amb el València Basket.

  La Gala estarà presentada per Alfonso Soler i Mariate Micó, i inclourà la projecció del documental “Campeonas invisibles” sobre la realitat de la dona esportista a la Comunitat Valenciana. Borrell destacava la importància de l’impuls a l’esport femení des de la base, “primordial per tal d’aconseguir l’efectiva igualtat entre xiquets i xiquetes en tots els àmbits”, manifestava. Hi hauran distincions per a un membre de cadascun dels 28 clubs i entitats esportives participants, agraint-se per part del regidor el seu a l’organització d’aquest acte per part dels esportistes i clubs locals.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -