28/03/2024 - 15:48

L’ ESET Ontinet no va poder aconseguir una nova victoria

Els ontinyentins van estar lluitant durant tot el partit, però la victòria se l’emportaren els murcians per 66-81.

Altra setmana, mes de 200 aficionats al bàsquet creaven un ambient especial al Pavelló Municipal d’ Esports per presenciar la sisena jornada de la lliga regular de la 1ª Divisió Nacional on l ‘ESET ONTINET es veia les cares amb l’ UCAM de Murcia, un equip de les mateixes característiques que els locals. El filial de l’equip ACB venia a Ontinyent per intentar trencar la ratxa de victòries dels blanc-i-blaus i igualar-los a la classificació.

En la 1ª Divisió Nacional, el nivell es molt semblant en tots els equips, per lo que la igualtat durant els 40 minuts es màxima. Sols l’encert en els mínims detalls del partit, et permet endur-te la victòria.

Durant els primers 30 minuts la igualtat en l’ electrònic era manifesta, però la sensació de domini del joc era per als locals. Utilitzant un símil de boxa podem dir que era un de eixos partits no aconseguiràs guanyar per K.O., però que als punts segur que te l’endus.

A la fi de la primera part es va arribar amb igualtat absoluta, 18-14 al primer quart i 14-18 al segon quart. Al tercer quart amb una lleugera avantatge per als murcians.

A l’últim quart, amb una xicoteta diferencia de 6 punts a favor dels visitants, l’equip ontinyentí, amb mes cor que cap, intentava remuntar la diferencia, però ja era massa tard. Debut a nombroses pèrdues de baló, i a unes quantes decisions arbitrals polèmiques, els deixebles de Fede Cloquell, pergueren el fil del partit. L’ UCAM no va desaprofitar aquestos regals per començar a dominar en el marcador. Els murcians van assestar el colp definitiu als col·legials amb un parcial final que no reflectia en la veritat del partit (15-24). El marcador final era 66-81

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET, es desplaçarà altra vegada fins a terres murcianes per enfrontar-se al C.B. Molina, uns dels cocos de la categoria. Un equip fet per jugar a una categoria superior, però que haurà de suar de valent si vol guanyar a l’equip ontinyentí.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa