25/06/2022 - 13:39
IniciEsportsQuatre pòdiums als provincials sub18 i un tercer lloc en ruta a...

Quatre pòdiums als provincials sub18 i un tercer lloc en ruta a València

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic tornaren a tindre una agenda carregada de competicions, tant en ruta com en pista. Les competicions en pista es començaren a Petrer, on Roger Pla aconseguia el tercer lloc al provincial d’Alacant als 800 llisos sub18 amb 2’14”50, mentre que a Torrevieja, també en sub18, José Rubio era segon provincial amb 7’04”16. A València, es va disputar el provincial sub18, en el que Eva Tormo aconseguia el segon lloc en salt d’alçada amb 1’51 metres, Núria Cañete també era segona als 400 tanques amb 1’19”17 i llançava 14’50 metres en javelina, mentre que Ruben Revert era tercer als 800 llisos amb 2’10”49.

Pel que fa a les proves de ruta, va destacar la Carrera José Antonio Redolat disputada a València, en la que Óscar Francés aconseguia el tercer lloc en la categoria junior-promesa i Nacho Pastor arribava el 15 de la classificació general, mentre que a la Pujada a la Font Freda d’Atzaneta d’Albaida va participar Fernado Gandia.

MEETING INTERNACIONAL EL DIA 28 DE MAIG A ONTINYENT

El proper dia 28 el CAVAOntinyent farà l’acte principal de la celebració del 50 aniversari. Serà una competició en la pista d’Ontinyent, prova que tindrà nivell Internacional II perquè s’espera la participació d’un bon grup d’atletes estrangers que li donaran molt de nivell a la competició. La principal atracció serà la presència d’Orlando Ortega, el qual ha confirmat la seua presència, però no competirà als 110 metres tanques, prova en la que intentarà millorar la seua marca personal de 21’’08 feta fa pocs anys també a Ontinyent. Les proves començaran a les 18 hores i, abans, hi haurà una sèrie d’actes relacionats amb l’aniversari del club en la mateixa pista.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents